Huizerkaas BC Zuyderzee MECO groep
 • Lid worden
 • Webshop
 • Businessclub
 •  

  Dennis de Loos nieuwe trainer Huizen O23

  Gepubliceerd op:

  Met trots stellen wij Dennis de Loos voor als onze nieuwe trainer voor Huizen O23! Dennis is een ervaren en gepassioneerde voetballer en trainer, met een indrukwekkende staat van dienst.

  Met een rijke voetbalgeschiedenis die begon bij SDO, heeft Dennis in verschillende eerste elftallen gespeeld en is hij momenteel een belangrijk onderdeel van BFC. Naast zijn eigen voetbalcarrière heeft hij zijn passie voor het spel gedeeld door training te geven aan jeugdteams bij de KNVB.

  Dennis is niet alleen een getalenteerde voetballer, maar ook een gecertificeerde personal trainer met jarenlange ervaring in de fitnessbranche. Zijn kennis van het menselijk lichaam en zijn enthousiasme om anderen te helpen hun persoonlijke doelen te bereiken, zullen zeker van pas komen tijdens zijn trainingssessies bij Huizen.

  We zijn erg blij dat Dennis ons team komt versterken en we kijken uit naar de positieve impact die hij zal hebben op ons O23-team. We wensen hem veel succes en we weten zeker dat zijn inzet en passie voor het spel ons team naar nieuwe hoogten zal brengen!

  Gerelateerde artikelen