Huizerkaas BC Zuyderzee MECO groep
 • Lid worden
 • Webshop
 • Businessclub
 •  

  De meiden van s.v. Huizen & HSV de Zuidvogels

  Door deze samenwerking is er een nieuwe vereniging ontstaan, die onder beide bovengenoemde moederverenigingen valt. HZM’22 is daarom de nieuwe naam, met een eigen bestuur, een eigen technische commissie, een eigen sponsoring, een eigen logo én een eigen tenue!

  Het samengaan van beide clubs zorgt ervoor dat HZM’22 ruim 340 speelsters heeft in 25 meiden- en dames teams, verdeeld over alle leeftijdscategorieën in de jeugd, 3 vrouwen elftallen, 3 7×7 teams en 2 vrouwen zaalvoetbalteams. Hiermee is HZM’22 meteen ook één van de grotere vrouwen- en meidenvereniging in de regio.

  Voetbal begint bij ons bij de kabouters, dat is van 4 tot 6 jaar, hier wordt er nog gemengd gespeeld met de jongens. Daarna kan je dan bij de jongens instromen in de JO8. Vanaf 9 jaar kun je als meisje in een meidenteam instromen bij HZM’22. Met dit team wordt zowel gezamenlijk getraind als de wedstrijden gespeeld. De begeleiding van onze teams vinden we heel belangrijk. Al onze teams worden begeleid door goede trainers en coaches die zorgen voor het leren én ontwikkelen én samen plezier maken in een veilige, sociale omgeving.

  Voor alle informatie bekijk de nieuwe website van HZM'22.