Huizerkaas BC Zuyderzee MECO groep
 • Lid worden
 • Webshop
 • Businessclub
 •  

  s.v. Huizen GROTENDEELS rookvrij

  Wij zijn grotendeels rookvrij. Er mag binnen de hekken van het terrein niet meer gerookt worden. Behalve op het daarvoor ingerichte rokerspleintje, dat is op het plein naast de kantine bij de muur waarop de grote letters S.V. HUIZEN staan. Dus ook rokers blijven welkom op onze club.

  Dit geldt op alle dagen, behalve op zaterdag. Op zaterdag mag er na 13.00 uur gerookt worden op het terras voor de kantine, langs het hoofdveld en uiteraard op het speciale rokerspleintje. Op en langs de overige velden en op de tribune mag dan niet gerookt worden.

  Dus maandag t/m vrijdag en zaterdag tot 13.00 uur alleen roken toegestaan op het rokerspleintje. Op zaterdagmiddag vanaf 13.00 uur ook toegestaan om op terras voor kantine langs het hoofdveld te roken.


  Rookvrije Generatie

  De beweging ‘op weg naar een Rookvrije Generatie’ werkt toe naar een samenleving waarin we opgroeiende kinderen beschermen tegen tabaksrook en de verleiding om te gaan roken.

  We hopen dat je, net als sv Huizen, je sterk maakt voor een gezonde omgeving voor onze jeugdspelers en jonge bezoekers. Help ons mee om mensen aan te spreken en herinner ze aan de nieuwe afspraken.
  Voor vragen en opmerkingen zijn wij bereikbaar via bestuur@svhuizen.nl