Huizerkaas BC Zuyderzee MECO groep
 • Lid worden
 • Webshop
 • Businessclub
 •  

  Nieuw sponsorcontract voor 3 jaar tussen s.v. Huizen en ING

  Gepubliceerd op:

  ING houdt met het Niemand Buitenspel-programma voetbal toegankelijk voor mensen die het financieel moeilijk hebben.

  Huizen, 12 september 2023 – Voetbalvereniging S.v. Huizen gaat een samenwerking aan voor drie jaar met ING. Het nieuwe sponsorcontract is per 1 augustus ingegaan. ING gaat in totaal 625 amateurvoetbalverenigingen sponsoren. S.v. Huizen is blij met het vertrouwen van ING om de komende drie jaar te werken aan de groei en de ontwikkeling van het amateurvoetbal. Voorzitter Klaas Vos: “We zijn ontzettend trots op de nieuwe samenwerking met ING, juist in deze tijd. Met behulp van de sponsoring door de bank kunnen wij in lijn met onze ambities, investeringen doen in onze jeugd. Ons doel is om binnen nu en drie jaar een regionale jeugdopleidingscertificering van de KNVB te behalen. We kijken uit naar een mooie samenwerking met ING in de komende jaren.”

  “Iedereen die dat wil, moet kunnen voetballen. Daarom blijft ING zich samen met de amateurvoetbalverenigingen onverminderd inzetten voor de ontwikkeling en groei van het amateurvoetbal, in het bijzonder het meiden- en vrouwenvoetbal. Naast de actieve bijdrage die we gezamenlijk leveren aan het Niemand Buitenspel-programma om zo voetbal ook toegankelijk te houden voor mensen die het financieel moeilijk hebben. Daarin is de samenwerking met s.v. Huizen en andere clubs essentieel en bevestigt eens te meer hoe belangrijk amateurvoetbal is voor onze samenleving,” zegt Steffen van Iersel, manager Sponsoring & Events bij ING.

  Over s.v. Huizen

  Roemrucht. Dat durven we onze club wel te noemen. De kracht schuilt misschien wel het meest in de eenvoud.  En in het aanvallende voetbal. In januari 1927 startte de club. Met een bij elkaar gespaarde bal en 15 vrienden. S.v. Huizen is inmiddels een begrip in de regio. Het kenmerkende geel-groen van de club wordt zelfs nog wel eens verward voor de kleuren van het dorp. In 2027 bestaat de club 100 jaar en dus zijn de ambities aangescherpt. Het doel voor de komende jaren is om weer terug te komen op het enige niveau waarop Huizen thuishoort: het hoogste amateurniveau. En een club blijven voor generaties. Een club waar iedereen, van opa tot kleindochter terecht kan voor een mooie pot voetbal.  

  Gerelateerde artikelen