Huizerkaas BC Zuyderzee MECO groep
 • Lid worden
 • Webshop
 • Businessclub
 •  

  Nieuwe sponsor: Knipmeijer & Blok Elektrotechniek

  Gepubliceerd op:

  De Sponsorcommissie van s.v. Huizen is verheugd te melden dat er een hagelnieuwe sponsorovereenkomst is afgesloten met elektrotechnisch bedrijf Knipmeijer & Blok Elektrotechniek uit Diemen.

  Directeur Yvo Eckhart (op de foto) ondertekende, nadat het sponsorbord was geplaatst, aan het veld zijn nieuwe contract. Dit heeft een looptijd van drie jaar en daarnaast wordt Knipmeijer & Blok Elektrotechniek ook lid van Businessclub Zuyderzee.

  We zijn enorm content met deze nieuwe sponsorrelatie en bedanken via deze weg Yvo namens Knipmeijer & Blok Elektrotechniek voor de sponsoring. We kijken uit naar een langdurige samenwerking.

  Al ruim 30 jaar is Knipmeijer & Blok Elektrotechniek de verbindende factor als het gaat om aanleg, beheer en onderhoud van elektrische installaties, beveiliging, ICT en duurzame oplossingen. Onze specialisten hebben oog voor detail en spelen pragmatisch in op de wensen van onze opdrachtgevers. Door het delen van kennis en continu innoveren zijn we uitgegroeid tot een breed inzetbare en toonaangevende organisatie met een Randstedelijke dekking.

  Gerelateerde artikelen