Huizerkaas BC Zuyderzee MECO groep
 • Lid worden
 • Webshop
 • Businessclub
 •  

  Voorbeschouwing Eemdijk - s.v. Huizen

  Gepubliceerd op:

  Huizen boekte afgelopen zaterdag een prima 2-0 overwinning thuis tegen Genemuiden en komende zaterdag is alweer de laatste wedstrijd van de competitie. Deze speelt Huizen in Bunschoten tegen vv Eemdijk dat een prima seizoen kent: nadat eerst het kampioenschap werd behaald, werd vervolgens de districtsbeker gewonnen. Dit laatste lijkt er mede voor te hebben gezorgd dat Eemdijk afgelopen zaterdag met liefst 5-1 onderuit ging tegen rode lantaarndrager HZVV.

  Eemdijk zal dit ongetwijfeld recht willen zetten en zo het thuispubliek ook trakteren op een mooi einde van het seizoen. Ook Huizen wil uiteraard het seizoen mooi afsluiten met een overwinning die er ook nog voor kan zorgen dat Huizen de 6de plaats over kan nemen. Tegelijk is er voor beide ploegen geen man overboord bij puntverlies en is het dus vooral hopen op een mooie open wedstrijd tussen twee ploegen die heerlijk vrijuit kunnen spelen. Ook het weer lijkt goed mee te werken dus kortom zijn alle ingrediënten aanwezig voor een mooie voetbalmiddag.  


  De aftrap voor dit duel wordt om 14:30 genomen op sportpark de Vinken, De Kronkels 12 te Bunschoten. Mocht u niet aanwezig kunnen zijn: u kunt de wedstrijd volgen via het Twitter account @svHuizen

  Gerelateerde artikelen