Huizerkaas BC Zuyderzee MECO groep
 • Lid worden
 • Webshop
 • Businessclub
 •  

  Voorbeschouwing s.v.Huizen - WV HEDW

  Gepubliceerd op:

  Afgelopen zaterdag helaas een teleurstellende 1-0 nederlaag voor Huizen op bezoek bij Hoogland. Huizen vergat zichzelf opnieuw te belonen en moet zich tot nog toe dan ook tevreden stellen met 4 punten uit evenzoveel wedstrijden. Ook de tegenstander van aanstaande zaterdag, WV-HEDW, kende qua punten geen optimale start van de competitie: twee weken geleden werd uit bij hekkensluiter SJC gewonnen, maar de andere 3 wedstrijden gingen verloren waaronder die afgelopen zaterdag tegen koploper Ajax (0-3).

  Voor beide ploegen is de missie dan ook duidelijk: de volle buit pakken en zo de wat nare smaak van de afgelopen weken weg spoelen. Met VW-HEDW treft Huizen een bekende vanuit onder andere het vorige seizoen waarin WV-HEDW, net als Huizen, 43 punten wist te verzamelen, maar op basis van doelsaldo de 6de plaats aan Huizen moest laten. Ook in beide wedstrijden hielden beide ploegen elkaar in evenwicht: thuis was de uitslag 1-1 en uit 2-2. Kijkend naar de selectie van WV-WVHEDW is er de afgelopen zomer het nodige gebeurd en de uitslagen van vorig seizoen zullen dus (mogelijk) weinig zeggen over de aanstaande wedstrijd. Wat hopelijk wel wat zegt is de steun van de eigen supporters in de strijd om de tweede overwinning van dit seizoen. Wij hopen u dan ook in grote getale te treffen als de aftrap om 14:30 wordt genomen op sportpark de Wolfskamer, mocht u niet aanwezig kunnen zijn u kunt de wedstrijd volgen via het Twitter account @svHuizen

  Na afloop van de wedstrijd vindt het jaarlijks mosselfeest plaats, u kunt zich opgeven via de link Mosselfeest | S.V. Huizen (svhuizen.nl)

  De wedstrijdbal wordt aangeboden door 3108 design waarvoor hartelijk dank! 

  3108 design - 3108 Design eigentijds houten maatwerk - Hilversum

  Gerelateerde artikelen