Huizerkaas BC Zuyderzee MECO groep
 • Lid worden
 • Webshop
 • Businessclub
 •  

  Sponsor Eethuys Õ Donder

  Gepubliceerd op:

  Uiteraard zal Eethuys Õ Donder weer zorgen voor de hoofdprijs voor de senioren. Eethuys Õ Donder is niet meer weg te denken bij het Straatvoetbaltoernooi. Denk je aan het Straatvoetbaltoernooi dan denk je aan Eethuys Õ Donder.

  Maar wat is Eethuys Õ Donder?

  In een prachtig historisch pand, gelegen in het oude centrum van het pittoreske vissersdorp Huizen, bevindt zich het alombekende Eethuys Õ Donder. Hier kom je om ontspannen te genieten van een gezellige en geslaagde avond.

  Vrolijkheid, een goed humeur en plezier kenmerken al jarenlang de sfeer: Gezelligheid met stijl   Dat zie je! Dat proef je! In alles! Je komt hier voor een drankje in de gezellige bar (Het Feesthuys), een zeer smakelijk en betaalbaar diner in het onlangs geheel verbouwde en vernieuwde restaurant. Een restaurant met een warme ambiance en moderne uitstraling. De verrassende menukaart voert je mee door een grote variatie aan heerlijke keuzes. Proef de smaakvolle wijnen en geniet. Voor kleine groepen is er een aparte ruimte naast de open keuken, zonder echt afgesloten te zijn van het restaurant. Privacy zonder de sfeer van het restaurant te hoeven missen.

  Naast de menukaart met verrassende maaltijden en met passie ingeschonken drankjes, serveert men hier tevens een zonnig humeur. Panklaar. Want een goed humeur smaakt iedereen.

  De kracht van Eethuys Õ Donder zit hem in de perfecte mix van kwaliteit en een oorspronkelijke sfeer, die al jaren het overbekende visitekaartje is van het altijd weer enthousiaste team. Een professioneel team dat er met toewijding voor zorgt dat de gasten het naar hun zin hebben. Thuis zijn tijdens een avondje uit. Thuis bij Eethuys Õ Donder.... De sfeer smaeckt naar meer!

  > Check de website

  Gerelateerde artikelen

  8 juni 2023

  Aankondiging Straatvoetbaltoernooi 2023 - 10 juni