Huizerkaas BC Zuyderzee MECO groep
 • Lid worden
 • Webshop
 • Businessclub
 •  

  Sponsor FC SURPRISE

  Gepubliceerd op:

  Mystery voetbalshirts: de ultieme verrassing voor voetbalfans

  Volgende week 10 juni zal het Straatvoetbaltoernooi los barsten. De winnaars van het Jeugd Straatvoetbaltoernooi in de categorie JO8-JO11 & JO12-JO15 kunnen echt iets fantastisch winnen! Buiten het feit dat elke deelnemer een beker mee naar huis neemt winnen de kampioenen van dit toernooi allemaal een FC Surprise shirt.

  Maar wat is nu FC Surprise?

  Als voetbalfan wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste voetbalshirts. Maar wat als je een unieke kans hebt om een mystery box te bemachtigen met een onbekend voetbalshirt? Maak kennis met de mystery voetbalboxen van FC Surprise!

  In de mystery voetbalbox ontvang je een officieel en authentiek voetbalshirt van een professionele club of land. Het verrassende hieraan? Je hebt geen idee welk shirt je zult ontvangen (uiteraard bestaat de mogelijkheid om aan te geven welke teams, competities of kleuren je echt niet wil ontvangen). Dit maakt de mystery voetbalbox niet alleen een geweldig cadeau voor jezelf, maar ook voor andere voetbalfanaten in je leven.

  Het unieke aan mystery shirts is niet alleen de verrassing van het voetbalshirt, maar ook de mogelijkheid om je voetbalcollectie uit te breiden met exclusieve en zeldzame items. 

  Speciaal voor jou hebben we een exclusieve kortingscode! Gebruik de code "STRAATVOETBAL" tijdens het afrekenen en ontvang direct 15% korting op jouw mystery voetbalshirt. Een deal die je niet wilt missen!

  Meer weten of nu al meteen een Mysterybox bestellen? Check de website

  Gerelateerde artikelen

  8 juni 2023

  Aankondiging Straatvoetbaltoernooi 2023 - 10 juni