Huizerkaas BC Zuyderzee MECO groep
 • Lid worden
 • Webshop
 • Businessclub
 •  

  Sponsor - In2Golf

  Gepubliceerd op:

  Op het Straatvoetbaltoernooi dit jaar een nieuwe challenge namelijk, Latje schieten! 

  Raak jij als team de meeste keer de lat, dan ga jij er met een fantastische prijs vandoor aangeboden door Richard Jore - eigenaar en voormalig s.v. Huizen speler en in het bezit van een kampioenschap met Huizen 3 - van In2Golf uit Bussum.

  Wie is In2Golf

  In2Golf is dé golfwinkel van golfers, voor golfers. In onze winkel gevestigd in Bussum hebben wij een ongedwongen sfeer en een prettige winkelomgeving gecreëerd. Door deze sfeer te combineren met unieke producten faciliteert In2Golf een professionele omgeving voor de golfer van ieder niveau.

  Wij delen, net als u, de passie voor de golf. Bij In2golf zijn wij niet gebonden aan één product en zullen dus altijd, onafhankelijk, het product adviseren wat u de beste performance en het meeste plezier geeft.

  Tijdens onze fitting sessies maken wij gebruik van onze Full Swing Simulator. Dit is een unieke indoor simulator die gebruikt wordt door spelers als Tiger Woods, Jordan Spieth, Justin Rose en Jason Day. Wij hebben voor Full Swing gekozen omdat dit voor een indoor omgeving de meest realitische weergave biedt voor balvluchten. Dit in combinatie met de hoge snelheidscamera krijgen wij de exacte data om u op de beste manier te adviseren.

  De minste aandacht gaat vaak uit naar het aanmeten ( als dat überhaupt gedaan wordt ) van een putter. Het is bij ons niet zo na 3 putjes; "Voelt de putter lekker? Gingen er 2 van de 3 in de hole? Dan zou ik deze nemen". Wij meten met Capto-technologie duizenden frames per seconde waardoor we precies kunnen aangeven waarom een bepaalde putter het beste past bij u past. Til naast uw golfspel ook uw puttingskills naar een hoger niveau.

  Los van  schoenen, tassen, clubs, ballen en accessoires, faciliteert In2Golf ook in al uw logo wensen. Bent u op zoek naar logoballen, logokleding of leuke prijzen voor wedstrijden of andere evenementen neem gerust contact met ons op.

  > bezoek de website

  Kom langs in de leukste golfwinkel van 't Gooi en omstreken, drink een kopje koffie en geniet van onze gastvrijheid.

  Tot snel bij In2Golf !

  Gerelateerde artikelen

  8 juni 2023

  Aankondiging Straatvoetbaltoernooi 2023 - 10 juni