Huizerkaas BC Zuyderzee MECO groep
 • Lid worden
 • Webshop
 • Businessclub
 •  

  Sponsor - Kwak Hoogwerkers

  Gepubliceerd op:

  Nieuw! Maak je eigen FIFA kaarten!!
  De FIFA kaarten die op het Straatvoetbaltoernooi gemaakt kunnen worden zijn aangeboden door Kwak Hoogwerkers.

  Over Kwak Hoogwerkers

  Kwak Hoogwerkers is gevestigd op het bedrijventerrein ’t Plaveen in Huizen. Van hieruit worden de verkoop- en service-activiteiten omtrent de Ruthmann hoogwerkers georganiseerd.

  Onze servicemedewerkers zijn door de fabrikant opgeleid en beschikken over relevante en specifieke deskundigheid. Door regelmatige bijscholing wordt het kennisniveau optimaal op peil gehouden. Wij kunnen u van dienst zijn bij u op locatie of in ons Service Station in Huizen.

  Opleiding van de bedieners van de Ruthmann hoogwerker maakt onderdeel uit van onze servicewerkzaamheden. Een machinespecifieke opleiding op maat of volgens IPAF, een scholing op één of meerdere hoogwerkercategorieën.

  Onderdeel van de verkoopactiviteiten zijn o.a. bezoeken van geïnteresseerden, het geven van een specifieke hoogwerkerdemonstratie op een gewenste locatie en beursdeelnames. Het doel is u als geïnteresseerde zo breed mogelijk te informeren en in de gelegenheid te stellen de eigenschappen en prestaties van de Ruthmann hoogwerker te ervaren en vast te stellen wat de voordelen voor uw toepassingsgebied gaan zijn.

  >. Check de website

  Gerelateerde artikelen

  8 juni 2023

  Aankondiging Straatvoetbaltoernooi 2023 - 10 juni