• Businessclub
  •

Huizen JO 19-1 verliest van koploper

Gepubliceerd op:

Met een al met al terechte nederlaag tegen koploper de Meern verliest Huizen JO 19-1 de 1e plaats uit zicht.

Voorafgaand aan deze wedstrijd wist Huizen al dat het een pittige wedstrijd zou worden, want de Meern had al haar 5 wedstrijden met ruime cijfers gewonnen. Dat de Meern een uitstekend elftal heeft, bewees het direct vanaf de aftrap. Veel techniek, fysiek en snelheid in alle linies, een compleet goed voetballend elftal Huizen had alle moeite overeind te blijven en had na 30 minuten eigenlijk met 2-0 achter moeten staan. Uitstekend keeperswerk van Olivier en een gebrek aan scherpte bij De Meern aanvallers hield de stand op 0-0.

Na 30 minuten kwam Huizen sterk terug. De Meern leek het wat kwijt te zijn en Huizen rook kansen. Chris V kwam 2 keer goed vrij voor de keeper, na een pass van Robbie en na een schitterende actie van Rowdy, maar handelde beide keren te gehaast waardoor we met 0-0 de rust in gingen.
    Na de rust begon de Meern weer goed en zette Huizen onder druk. Ongelukkig viel de 1-0 want dit was overduidelijk een buitenspel doelpunt; de grensrechter vlagde ook maar de scheidsrechter bleef bij zijn beslissing dus 1-0.

Kort daarna viel uit een goede aanval ook de 2-0. De Meern dacht de wedstrijd beslist te hebben maar Huizen geeft nooit op. Met heel hard werken waarin vooral Stijn het voortouw nam, creëerde Huizen toch de nodige kansen maar geen van de 3 aanvallers had vandaag de goede vorm die nodig is om tegen zo’n sterke tegenstander een resultaat te halen.

Op de counter kreeg De Meern ook een aantal kansen maar speelde die ook slecht uit. In deze fase had de stand zo maar naar 5-3 kunnen uitlopen maar het bleef lange tijd 2-0. De Meern werd wat onrustig en ging steeds meer tijdrekken, bang als het was voor de aansluitingstreffer van Huizen. Toen die uitbleef scoorde De Meern in de 90e minuut nog de 3-0.

Huizen heeft keihard gewerkt en diverse kansen gecreëerd, maar voetballend was De Meern een maat te groot en won dus wel verdiend met 3-0. Door dit resultaat blijft Huizen 2e, nu 5 punten achter De Meern. Nog steeds een fantastische prestatie maar dat De Meern kampioen zal worden lijkt wel een zekerheid in deze 3e divisie met nog 5 wedstrijden te spelen.